Galatasaray Tribünlerinin Yükselen Değeri KızılAslan

   Bu yazı Galatasaray tribünlerinin yükselen değeri Kızılaslan Taraftar grubu için yazılmıştır. Temenni ederiz ki “Umudun ve Direnişin olduğu her yere” kızıl bir selam götürmeye devam ederler. Metin Oktay’ın ruhuyla Metin Kurt’un çizgisinde ve kızılın sıcaklığında var olmaya devam ederler. Galatasaray tribünlerine orak ile çekici kazıyana kadar, yiten canlarımıza sözümüzü tutana kadar, gelecek çocuklarımıza güzel günleri bırakana kadar, çınar ağacının yanına mezarı getirene kadar, Yılmaz'ımızın filmlerini; Yol’u Sürü’yü yasaksız izleyene kadar faşizmi sarı ve kırmızının altında yok etmeniz dileğiyle.

   3 Kasım Eşit Yurttaşlık Mitinginde tanıdığımız Kızılaslan, Van’da insanlık onuru donarken Van’da üşüyen çocuklara kızıl bir ateş yaktı. 22 Aralık 2013 İstanbul kent mitinginde halkın yanında halka beraber yürüdüler, direndiler. 11 Ocak 2014’te Ankara’da bu pisliği devrim temizler dediler. Ve iki gün önce baskıcı otoritenin son zulmü olan internet yasaklarına karşı “İnternet yavaş hükümeti indiremiyoruz” pankartı ile barikatlarda yerlerini aldılar. Galatasaray’ın direniş olduğunu unutan isminin bir yerlerin Ultra olanlara Galatasaray’ın gerçek taraftarlarını göstermiş oldular. “Nevizade bizimdir ulan” diyenlere inat Nevizadede halkla beraber toma suyu yiyen Galatasaray taraftarının yani Kızılaslan’ın, Tekyumruk’un ve gönülleri orada olan Galatasaray taraftarlarınındır, direnen halkındır.

   Galatasaray taraftarı Hamburg’da yaktığı protesto ateşini Arena’nın açılışında sultanın egosunu yıkarak ilerletmiştir. Ve daima yıkacaktır. Galatasaray taraftarı ve takımı baskı altına alınmış rahmetli başkanına aciz denmiş, Galatasaray taraftarına kuş beyinli denmiş sözde tam bağımsız taraftar yazan tam bağımlı taraftar grubu ise gönlünü sarı kırmızı renklere verenler için bitmiştir. Son yaşanan gezi olayları da gözükmüştür ki muhalif bir taraftar grubu Galatasaray için kaçınılmaz olmuştur. İşte bu zor zamanda elini taşın altına koyan cesur yürekli insanlara Galatasaray taraftarı olarak ve yurdum insanı olarak teşekkür ediyorum.

   Galatasaray taraftarı kendine kuş beyinli diyenleri de onlardan özür dileyen dalkavukları da unutmadı. Stadımızdan dalkavukları ve yurdumuzdan da egosu kırık sultanı yollayana kadar mücadele edecek şanlı Galatasaray taraftarı.

   Unutulmasın ki sarı ile kırmızı bir Metin Oktay’ın parçalısına bir de orak ile çekiçli bayrağa yakıştı.